6 Haziran 2011 Pazartesi

Bu Konteynerı Kütüphane Yapalım

(Milliyet den)Sevgili Sevda (bilgeveannesi) bana bu çağrıyı ilettiğinde Lösev Etkinliğimiz gündemdeydi.
O yüzden biraz bekletmeyi uygun gördüm.Hayır,zaten sürekli bir şeyler isteyip duruyorm sizlerden,bari sıraya koyayım dedim :)
Sadece sizler değil,konu komşu,akraba,komşunun akrabası,akrabanın komşusu...Yok,artık gören yolunu değiştirecek diye korkar oldum ;)Yine de bu kişisel çabalara,bunca iyi niyete kayıtsız kalamıyorum işte,elimde değil.
Hadi,okullar kapanmadan,hazır kitap raflarımızı boşaltmaya can atıyorken iyi bir şey yapalım.
İlhan Öğretmenin çağrısına kulak verelim.Onun gibileri desteği gerçekten hak ediyor,duyarlılığımızla bunu bilmesini sağlayalım diyorum.
Siz ne dersiniz?
Biliyormusunuz ,Ptt Kargo köye kadar gidiyor.Üstelik üçotuz paraya :))

8 yorum:

  1. Hımmm Tülin abla yoksa benim dolapta bekleyen ayrılmış kitapları mı hissettin bakıyııııım. Biliyorsun ben çok severim böyle etkinlikleri.

    YanıtlaSil
  2. Kitaplığı tekrar elden geçirmek farz oldu.Olmadı alınırda.Bir tarih varmı Tülin abla?Bu arada öğretmeni çok takdir ettim ben.Sırf ona destek olmak adına bu işe girilir..

    YanıtlaSil
  3. Keşkem beklemeseydin okulların kapanmasına sayılı gün kaldı:)) Mesela Kuzen Zuzunun eski hikaye kitaplarını verdi:( hoş onlarda kıymet bilecek ellere gitti ya neyse. Ben çocuklu 2 arkadaşıma ve yine de kuzene gönderdim İlhan Öğretmenin telefon numaralarını okullarının internet grupları var gruplarına yazsınlar diye de özellikle belirttim ne çıkarsa bahtlarına yani şimdilik. 28 inde dönünce daha sismik araştırırım çevrede ne var ne yok diye:)) optum kocaman.

    YanıtlaSil
  4. Sevda İlhan Öğretmenle görüşmüş arkadaşlar.Sadece kitap değil,kırtasiye ve köyde kadınların okuyacağı dergiler de olur demiş.
    Kısmet fiamma.Hikaye kitapları diğerlerinin kısmetiymiş.
    Dilek antenlerim var benim ,bilmiyormusun?Anlatırım birgün bu anten meselesini ;))

    YanıtlaSil
  5. Tülin Ablacığım, canım benim, hep diyorum ya iyiki varsın, iyi ki seni tanımışım. Bizler için öyle güzel bir örneksin ki, birşeylerin ucundan tutabilme cesareti veriyorsun bana. açılışı ben yapıyorum, ilk kargo benden gidiyor bugün,ağzım kulaklarımda:))

    YanıtlaSil
  6. Ayağını sürt Sevda,ardı çok gelsin :)

    YanıtlaSil
  7. Tülin ablam bende en kısa zamanda birşeyler ayarlamaya çalışıcam, öğretmenimiz tatile çıkmadan yetiştirmek lazım

    YanıtlaSil
  8. Sağol canım.Öpüyorum koccaman.

    YanıtlaSil