26 Ekim 2011 Çarşamba

Bir Damla


Bugün ilk gönderimi PTT Kargo ile yaptım.Giyilmeyen el örgüsü hırka,yelek,kaban,lösev için yıkayıp ütülediğim gömlekler...İlk gün için bulabildiklerim.

Denizde bir damla misali.
Postane de herhangi bir şart aranmadı.Hatta ''Herkese söyleyin bunu'' Dediler Kargo bölümünde çalışanlar.

Adres olarak,Van Valiliği yazmamı istediler sadece.O kadar.


Yurtiçi Kargo evden gelip alıyor gönderilerinizi.

ARAS Kargo ise kendileri kolilere yerleştiriyormuş.

Bilginize.

Bu arada bloglarda çok güzel etkinlikler var Van Depremi ile ilgili.

Van Bebekleri için atkı-bere yollamak gibi.Ben bunların yanına bir küçük oyuncak,yada boya kalemi-resim defteri gibi çocuklarımızın yaşadıkları travmayı daha kolay atlatmalarını sağlayacak küçük şeyler de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.Elden geldiğince elbet.

Çünkü 17 Ağustos da yaşadım...Biliyorum.Biliyorum bu küçücük, şeylerin insanları nasıl mutlu ettiğini.

Ben o günlerde dağıtılan el örgüsü bir lif için ne denli sevinmiştim,dün gibi hatırlıyorum.

Bizler de birilerinin güzel hatırladıkları anların içinde olalım inş.

4 yorum:

  1. Tülincim teşekkürler paylaşımın için! Benim pakette Van Valiliğine yola çıktı, herkese Allah yardım etsin orada şuan..

    YanıtlaSil
  2. işte o damlalar birleşip koca bir denizolacak umuyorum. biz de çocukların okulu aracılığı ile birşeyler yaptık ama ne yaparsam yapayım yetmşyormuş gibi geliyor :(

    YanıtlaSil
  3. Bende hazır bir koli vardı sırf kışlık giyecekler onu 2 haftasora ancak eve gidince yollayabilicem umarım çok geç olmaz. Adres Van valiliği bunu bilmem iyi oldu. Allah yardımcıları olsun

    YanıtlaSil
  4. canım benim..bende senin gibi düşünüyorum.. 17 ağustosda ben sadece sallandım.. sadece sallandım.. bursa da yaşıyordum.. ve sadece sallandım ve gözümle binaların nasıl sallandığını gökteki kayan yıldzıları göğün kırmızılığını gördüm.. ya yaşayanlar!!!!! işte bunu düşündükçe nerdeyse bütün eşyalarımı göndermek geliyor içimden!!!!

    YanıtlaSil