13 Aralık 2010 Pazartesi

Teşekkürlerle


MUŞ-Kızılağaç YBO nun öğrencileri gönderilenlerle çok mutlu olmuşlar.
Benim paket hala yola çıkmadı ama ellerine geçenlerle onlar üretmeye başlamış bile.
Tamam artık,iflah olmazlar :)

8 yorum:

  1. eklemişsin bile tülin abla..harikalar dimi...en azından oyalanıyorlar.belkide ileride iyi bir ev hanımı olur çocuklarına örerler:))
    tekrar teşekkürler tüm emeklere..

    YanıtlaSil
  2. İyi birer üretici olsunlar bence Nagiş.
    Hem işleri,hem yuvaları için :)
    Emeğin kıymetini bilecekleri ise kesin gibi.

    YanıtlaSil
  3. Güzel kızlarım benim,karda açan çiçeklerim.Elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  4. Evet Colette.Kardelenler bunlar.
    Öyle narin,dirençli ama..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Tülin Hanım,
    Biliyorum çok ayıp ettim daha önce buraları dolanmamakta ama zamansızlık ne demek biliyorsanız beni anlayacaksınız.Şimdi işler az çok tamamlandı ve yarı yıl tatilin rehaveti sardı da iki gündür sizleri tanımaya ve yaptıklarınızı izlemeye zaman ayırabiliyorum.Kızlarımı almışsınız bloğunuza.Çok sevindim.Ama sizlerin yaptıklarınıza bakınca daha işin ne kadar başında olduğumu farkedince de itiraf edeyim korktum da.Kültürler o kadar farklı ki anlatmaya kalksam saatler alır.Allah'ın izni ve sizin yardımlarınızla karınca adımı bile olsa elimden geleni yapacağım ben.İkinci dönem yapılanları paylaşırız da artık.En acemilerini my_englishteacher@hotmail.com adresindeki facebook sayfamda paylaşmaya başladım zaten.
    Güzel gönlünüz ve desteğiniz için bir kez daha teşekkür ederim.
    Sevgilerimle,Mersiye Soy.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Tülin Hanım ve Mersiye hocam,ben de arkadaşlarımın yardımıyla karınca kararınca bir şeyler toparladım ama eşimin ve benim hastalıklarımız nedeniyle ne yazık ki postaneye kadar gidip de postaya veremedim.Şimdi de araya yarı yıl tatili girdi ama en kısa zamanda elinize ulaştıracağım.Umarım iş işten geçmemiştir ,affınıza sığınıyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Mersiye Hanım,yaptığım gerçekten kayda değer değil.Ben de paketimi Nazan Sert gönderici adıyla yollamış oldum.Sadece duyuru yapmakla yetinmediğimi bilin istedim.Yoksa gönderdiklerim kayda değer şeyler değil biliyorum.
    Yazık ki facebook hesabım yok.İnatla üye olmuyorum .Belki çocuklarınzla blog açarsınız ve sizi kolayca izleriz.
    Nezdinizde tüm çocuklarınızı gözlerinden öpüyorum.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Colette'ciğim geç yollaman işin sürekliliği açısından daha iyi olmuş bence.Niye sıkıntı ediyorsun canım?Kocaman kucaklıyorum seni,güzel yürekli arkadaşım.

    YanıtlaSil